Telina gratinata cu kaizer

Printeaza

Telina gratinata cu kaizer din: telina, kaizer, oua, cascaval, smantana, lamaie, sare, piper, unt.

Ingrediente:Telina gratinata cu kaizer

  • 1 ţelină mare
  • 200 g kaizer
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 200 g caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • unt, pentru uns

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina, o opăreşti 10 minute în apă cu sare şi cu zeama de lămâie, o scoţi şi o tai felii de 2 cm. O usuci şi o laşi deoparte. Tragi uşor kaizerul la tigaie şi îl dai deoparte. Amesteci caşcavalul cu ouăle, smântână, sare şi piper, după gust şi omogenizezi.

Aşezi într-o tavă unsă cu unt feliile de ţelină, pui pe fiecare în parte feliuţe de kaizer şi amestecul cu caşcaval. Dai tava la cuptorul încins şi o ţii până când se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.