Ţelină cu maioneză si crevursti

Printeaza

Ţelină cu maioneză si crevursti

Ingrediente:Ţelină cu maioneză si crevursti

  • 3 ţeline mari
  • 150 g crenvurşti
  • sare
  • maioneză din 2 ouă
  • piper
  • roşii

 

Mod de preparare:

Se curăţă ţelina, se spală, se rade pe răzătoarea de zarzavat, se sărează, se freacă cu mîna şi se lasă să stea o jumătate de oră într–o strecurătoare sau într–o sită de păr.

Se pune ţelina în maioneză preparată, se adaugă crenvurştii curăţaţi de pieliţă şi tăiaţi ca tăiţeii, piperul, sare, dacă este nevoie, şi se amestecă bine.

Se aşază pe o farfurie şi se garniseşte cu bucăţi de gogoşari sau felii de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.