Telina cu ciuperci

Printeaza

Telina cu ciuperci2.jpgTelina cu ciuperci

Telina cu ciuperci

Ingrediente:

  • 3 ţeline mijlocii
  • 1 ceapă mică
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingură smântână sau bulion
  • un sfert lămâie
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ţelina bine curăţată se taie în bucăţi ca feliile de portocală, apoi se fierbe pe jumătate. într-o cratiţă se rumeneşte ceapa, se pun ciupercile, se înăbuşă bine sub capac.

Se presară făina, adăugăm puţină apă, fierbem vreo 10 minute, apoi adăugăm ţelina. Lăsăm să fiarbă încet. Se adaugă sare, pătrunjel, zeamă de lămâie.

Când e aproape gata, adăugăm smântână (dacă vrem ca mâncarea să fie albă) sau bulion (ca o mâncare obişnuită).

Telina cu ciuperci

Telina cu ciuperci.jpg   Telina cu ciuperci2.jpg   Telina cu ciuperci1.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.