Telemea aromata

Printeaza

O reteta simpla de telemea aromata din: telemea de oi, ceapa, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, otet, verdeata, usturoi, sare si piper boabe.

Ingrediente:Telemea aromata

  • 500g telemea de oi
  • 300g ceapă
  • 100g ulei de măsline
  • 100g ulei de floarea soarelui
  • 30 ml oţet
  • 2 linguri verdeaţă uscată (cimbru, maghiran, rozmarin, salvie)
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Amestecaţi uleiurile şi puneţi mirodeniile uscate, usturoiul, sare – şi piper.

In acest amestec puneţi apoi cubuleţele de telemea, amestecaţi-le şi lăsaţi amestecul la rece.

Astfel preparată telemeaua se poate mânca la salate sau cu cartofi copţi.

Telemea aromata

Telemea aromata

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.