Tatar Azu

Printeaza

Tatar Azu din: spata de vita, cartofi, ceapa, usturoi, castraveti, stafide, pasta de tomate, supa de legume, ulei, sare, piper, oua.

Ingrediente:Tatar Azu

  • 600 g spată de vită
  • 600 g cartofi
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 g castraveţi cornişon muraţi
  • 50 g stafide
  • 300 g pastă de tomate
  • 2 căni supă de legume
  • 80 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • sare şi piper negru după gust
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în cubuleţe şi prăjiţi-o în 30 ml de ulei, până când devine aurie. Tăiaţi ceapa în fâşii şi adăugaţi-o în tigaie. Apoi turnaţi supa şi lăsaţi mâncarea la foc mediu, cu capac, timp de două ore.

Curăţaţi şi tăiaţi cartofii în cuburi. Uscaţi-i pe un şervet de hârtie şi apoi prăjiţi-i în uleiul rămas, până când sunt pe jumătate gata.

Tăiaţi castraveciorii în bucăţi mari. Combinaţi-i cu carnea, stafidele, pasta de tomate, sarea şi piperul negru.

La final, adăugaţi cartofii prăjiţi pe jumătate şi usturoiul tocat mărunt. Adăugaţi zahărul şi lăsaţi pe foc cu capac pentru încă o oră. Serviţi mâncarea caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.