Tascute cu pesmet pentru supa

Printeaza

Tascute cu pesmet pentru supa din: făină, untură, pesmet, piper, sare.

Tascute cu pesmet pentru supa

Ingrediente:

  • 150 g făină
  • 100 g untură
  • 100 g pesmet
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Aluatul pregătit dinainte se întinde subţire. Până ce aluatul se odihneşte, se pregăteşte pesmetul în untură, cu puţin pi­per şi sare.

Se pune pe aluatul de foitaj, în lungime, cu o lă­ţime de 2 degete, se stropeşte cu untură topită şi se rulează (nu se lasă să se usuce). Se taie în bucăţi de 4-5 cm, care se fierb în supă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.