Tartine

Printeaza

O reteta de tartine din: paine intermediara, branza de oaie, mustar, unt, patrunjel, bere si piper alb macinat.

Ingrediente:Tartine

  • 6 felii pâine intermediară
  • 500 g brânză de oaie
  • 1 lingură muştar
  • 100 g unt topit
  • 1 legătură pătrunjel proaspăt
  • 1/2 pahar cu bere
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Se rade brânza, se topeşte într-o cratiţă aflată pe foc mic şi se adaugă piperul, berea şi muştarul, amestecându-se bine, continuu, cu o lingură de lemn. Se lasă până ce compoziţia devine consistentă. Se ung cu ea feliile de pâine prăjite înainte în unt. Se presară deasupra pătrunjelul tocat fin şi se mai introduc în cuptorul încins câtcva minute.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.