Tartine cu pasta de ficat si marar

Printeaza

Tartine cu pasta de ficat si marar din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar.

Ingrediente:Tartine cu pasta de ficat si marar

  • circa 100 g ficat fript sau prăjit
  • 1-2 ouă fierte tari
  • 50-100 g unt
  • mărar verde
  • sare
  • piper
  • opţional: 2 linguriţe de muştar

 

Mod de preparare:

Ficatul fript sau prăjit este trecut prin maşina de tocat, obţinându-se o pastă.

Se amestecă untul, ficatul şi gălbenuşul ouălor. Eventual, se adaugă 1-2 linguri de muştar.

Când amestecul se omogenizează, se adaugă sarea şi piperul.

După realizarea tartinelor, acestea se presară cu mărar tăiat mărunt şi se ornează cu albuşul ouălor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Tartine aromate cu ansoa

Tartine aromate cu ansoa

Tartine aromate cu ansoa din: ansoa marinat, rosii, chifle, piper, boia. Ingrediente: 200 g anșoa marinat 2 roșii 2 chifle piper boia de ardei dulce   Mod de preparare: Se taie chiflele pe jumătate, pe lung și se prăjesc. Se taie roșiile rondele groase de 1cm. Se scot bucățile de anșoa din marinată și se […]

 

Tartine cu avocado si ansoa

Aperitiv: Tartine cu avocado si ansoa 

Tartine cu avocado si ansoa din: avocado, rosii, usturoi, ansoa marinat, ulei de masline, busuioc. Ingrediente: 1 fructe avocado 2 rosii 4 catei de usturoi 1 bagheta 200 g ansoa marinat ulei de masline busuioc proaspat   Mod de preparare: Decojim fructul de avocado, îl tăiem pe jumătate şi scoatem sâmburele. Zdrobim fructul cu o furculiţă […]

 

Tartine cu oua si gulii

Tartine cu oua si gulii

Tartine cu oua si gulii din: oua, franzela, gulii, salata verde, ceapa, mustar, smantana, ulei, sare. Ingrediente: 5 ouă fierte 1 franzelă neagră 2 gulii 1 salată verde 2 fire de ceapă 1 lingură de muştar 1 lingură de smântână ulei sare   Mod de preparare: Pune gălbenuşurile într-un bol şi freacă-le cu muştar şi ulei […]

 

Tartine cu unt si cotlet

Tartine cu unt si cotlet

Tartine cu unt si cotlet din: unt, paine neagra, cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, ienibahar, sare. Ingrediente: 30 g de pâine neagră 8 g unt 30 g cotlet copt 2 linguri de piper roşu 2 linguri de coriandru boabe 1 linguriţă de chimen 1 lingură de ienibahar boabe 1/2 linguriţă de sare de mare, […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.