Tartine cu icre de crap

Printeaza

Tartine cu icre de crap din: franzela, icre, gris, ulei, lamaie, masline, andive, apa.

Ingrediente:Tartine cu icre de crap

  • 1 franzelă
  • 100 g icre
  • 2 linguri cu gris
  • 1 cană cu ulei
  • 1/2 lămâie
  • măsline fără sâm­buri
  • 2 andive
  • 1/2 ceapă de apă

 

Mod de preparare:

Faceţi o salată de icre: spălaţi icrele de sare sau săraţi-le cu o zi înainte de a le folosi (dacă aveţi icre proaspete), amestecaţi-le cu grisul fiert şi frecaţi-le cu ulei, pus încet.

După gust, subţiaţi cu zeamă de lămâie şi condimentaţi cu ceapă tocată (după ce aţi presărat-o cu sare şi aţi spălat-o în apă rece).

Aşezaţi icrele pe un platou, decoraţi cu jumătăţi de măsline, iar marginea platoului umpleţi-o cu foi de andive proaspăt spălate şi uscate într-un prosop curat sau faceţi tartine pe felii subţiri de franzela, pe care le decoraţi dupa gust şi pricepere, cu măsline şi andive.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Tartine cu icre de crap
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.