Tartine cu unt si friptura rece

Printeaza

Tartine cu unt si friptura rece din: friptura rece, unt, sare, paine, legume.

Ingrediente:Tartine cu unt si friptura rece

  • 1 felie de friptura rece de pui, de vita sau de porc
  • 1 lingurita cu unt
  • sare
  • 2 felii de paine
  • legume de sezon

 

Mod de preparare:

Se taie painea felii, se incalzeste in cuptor, se unge cu unt fiecare felie.

Friptura se taie romburi mici, se presara peste feliile de paine, se apasa usor ca sa nu se risipeasca.

Legumele se taie felii subtiri si se decoreaza feliile de paine.

Se asază pe frunze de salată. Se servesc imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Tartine aromate cu ansoa

Tartine aromate cu ansoa

Tartine aromate cu ansoa din: ansoa marinat, rosii, chifle, piper, boia. Ingrediente: 200 g anșoa marinat 2 roșii 2 chifle piper boia de ardei dulce   Mod de preparare: Se taie chiflele pe jumătate, pe lung și se prăjesc. Se taie roșiile rondele groase de 1cm. Se scot bucățile de anșoa din marinată și se […]

 

Tartine cu unt si cotlet

Tartine cu unt si cotlet

Tartine cu unt si cotlet din: unt, paine neagra, cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, ienibahar, sare. Ingrediente: 30 g de pâine neagră 8 g unt 30 g cotlet copt 2 linguri de piper roşu 2 linguri de coriandru boabe 1 linguriţă de chimen 1 lingură de ienibahar boabe 1/2 linguriţă de sare de mare, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.