Tartine cu somon afumat si ardei gras

Printeaza

Tartine cu somon afumat din: ardei grasi, ulei de masline, sare, smantana, hrean, bagheta, paine alba, branza de vaci si somon afumat.

Ingrediente:Tartine_cu_somon_afumat_si_ardei_gras

  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • 100 g smantana
  • 2 linguri hrea ras (de la borcan)
  • 8 felii bagheta
  • 8 felii paine alba
  • 80 g branza de vaci
  • 200 g somon afumat feliat

 

Mod de preparare:

Se încinge grătarul cuptorului şi se unge o tavă. Se pregătesc ardeii şi se taie fâşii groase de cca 2 cm; se stro­pesc cu ulei de măsline şi se condi­mentează cu sare şi piper.

Se ameste­că şi se repartizează pe tavă; se coc pe gril cca 7-10 min., până se rume­nesc pe margini.

Se amestecă smântână cu hrean şi se sărează. Se reduce temperatura din cuptor la 180°C. Se prăjesc feliile de pâine. Jumătate din cantitatea de felii de pâine se ung cu brânză de vaci şi se garnisesc cu ardei gras; pe celelalte felii se repartizează cremă de hrean şi somon. Se ornează după inspiraţie.

Tartine cu somon afumat si ardei gras

Tartine_cu_somon_afumat_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.