Tartine cu pesto

Printeaza

Tartine cu pesto din: bagheta, busuioc, usturoi, parmezan, ulei, sare.

Ingrediente:Tartine cu pesto

  • 1 baghetă
  • 100 g busuioc proaspăt
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 1 lingură de muguri de pin
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriţă de sare (facultativ)

 

Mod de preparare:

Spală frunzele de busuioc în apă rece şi zvântă-le pe un prosop, fără să le freci. Zdrobeşte mugurii de pin şi usturoiul în mojar. Adaugă sare şi busuioc, amestecând cu mişcări circulare până obţii o pastă.

Adaugă parmezanul ras şi omogenizează. Toarnă treptat uleiul de măsline, ca ingredientele să se omogenizeze perfect.

Serveşte pestoul pe felii de baghetă prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.