Tartine cu pasta de peste

Printeaza

Tartine cu pasta de peste din: peste afumat, unt sau margarina, piper, ceapa.

Ingrediente:Tartine cu pasta de peste

  • 1 peşte afumat
  • 3-4 linguri unt (sau margarină)
  • piper şi ceapă (opţional)

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele afumat de piele şi oase. Se pasează carnea cu furculiţa şi se amestecă bine cu untul.

Se adaugă piperul (şi eventual alte mirodenii). Opţional se adaugă în final ceapă tăiată foarte fin. Ceapa tăiată poate fi folosift şi la garnisirea tartinelor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.