Tartine cu pasta de ficat si verdeata

Printeaza

Tartine cu pasta de ficat si verdeata din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar.

Ingrediente:Tartine cu pasta de ficat si verdeata

  • 100 g pastă de ficat
  • 1-2 ouă fierte tari
  • 50-100 g unt
  • mărar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguriţe de muştar

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul, pasta de ficat şi gălbenuşul ouălor. Se adaugă 1-2 linguri de muştar.

Când amestecul se omogenizează, se adaugă sarea şi piperul. După realizarea tartinelor, acestea se presară cu mărar tăiat mărunt şi se ornează cu albuşul ouălor şi eventual cu feliuţe fine de castraveciori muraţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.