Tartine cu carne tocata, creveti si ceapa verde

Printeaza

Tartine cu carne tocata, creveti si ceapa verde din: carne porc tocată, crevete decorticate, ceapă verde, coriandru, praf usturoi, piper, praf de glutamat de sodiu, ulei vegetal, sos iute, pâine toast.

Ingrediente:Tartine cu carne tocata, creveti si ceapa verde

  • 1/2 cană carne porc tocată
  • 1/2 cană crevete decorticate
  • 1 linguriţă ceapă verde şi coriandru
  • 1 linguriţă praf usturoi
  • 1/4 linguriţă piper
  • 1 praf de glutamat de sodiu
  • 1 cană ulei vegetal
  • 2 linguriţe sos iute
  • pâine toast

Mod de preparare:

Intr-un vas se mixează carnea de porc cu crevetele, ceapa verde, coriandru, usturoi, piper, glutamat şi ou. Se taie pâinea îu forma dorită şi se unge cu amestecul obţinut anterior.

Se prăjeşte două-trei minute în ulei bine încins înainte şi se lasă să se scurgă bine pe un şerveţel. Se serveşte cu sos dulce-acrişor.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune tartinele astea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.