Tartine cu cascaval si gogosari

Printeaza

Tartine cu cascaval si gogosari din: cascaval, unt, ou, gogosari.

Ingrediente:Tartine cu cascaval si gogosari

  • caşcaval
  • unt
  • ou răscopt
  • gogoşari

 

Mod de preparare:

Se ung feliuţe de franzelă cu unt, în strat subţire, şi se acoperă cu o felie de caşcaval sau cu răzătură de caşcaval. Peste caşcaval se aşează o felioară de ou, una de gogoşar sau o felie de ridiche de lună.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.