Tartine cu branza de vaca

Printeaza

Tartine cu branza de vaca din: felii de franzela, branza de vaci, smantana, unt, ceapa, marar, patrunjel, sare, chimen si boia.

Ingrediente:Tartine_cu_branza_si_nuci

  • 12 felii de franzelă
  • 250 g brânză de vaci
  • 2 linguri cu smântână
  • 120 g unt
  • 1 ceapă potrivit de mare
  • mărar şi pătrunjel verde tocate fin
  • sare
  • chimen
  • boia

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, frecaţi untul spumă, combinaţi-l cu brânza de vaci, ceapa tocată mărunt şi verdeţurile.

După gust, puneţi în preparat: chimen, boia, sare şi smântână.

Omogenizaţi foarte bine amestecul cu pasta obţinută, ungeţi feliile de pâine, fără coajă şi tăiate în diverse forme.

 

Tartine cu branza de vaca

 

Tartine_cu_branza_si_nuci

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tartine-branza-vaca html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.