Tartine cu ansoa si capere

Printeaza

Tartine cu ansoa si capere din: ansoa, broccoli, usturoi, spanac, oua, capere, cartofi, smantana, otet balsamic, sare, piper.

Ingrediente:Tartine cu ansoa si capere

  • 1 borcănel de anşoa în ulei
  • 200 g broccoli
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g spanac
  • 4 ouă
  • capere
  • 2 cartofi
  • 100 g smântână
  • oţet balsamic
  • sare şi piper
  • sos de soia
  • pâine prăjită

 

Mod de preparare:

Se fierb în apă cu sare cartofii decojiţi. Separat se fierb broccoli şi spanacul, se scurg, se pasează cu cartofii şi se lasă să se răcească.

Se adaugă smântână, se condimentează, se adaugă usturoiul pisat şi se mixează; se dă la rece 30 de minute. Se ung feliile de pâine cu un strat de cremă, se presară capere tocate.

Deasupra se aşază fileuri de anşoa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.