Tarte cu sunca si patrunjel

Printeaza

Tarte cu sunca si patrunjel din: ou, lapte batut, unt topit, faina, praf de copt, patrunjel, sare, piper, masline, salam, sunca

Ingrediente: Tarte_cu_sunca_si_patrunjel

  • 1 ou
  • 265 ml lapte bătut
  • 30 g unt topit
  • 250 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • 4 linguri pătrunjel tocat
  • sare, piper
  • 150 g măsline verzi fără sâmburi sau umplute cu anchoa sau ardei gras
  • 8 felii salam sau şuncă

 

 

Mod de preparare:

Se bate oul cu lapte bătut şi unt. Se adaugă făina amestecată cu praf de copt, apoi pătrunjel, sare, piper şi măsline.

Se încinge cuptorul la 170 °C. Formele mici de silicon pentru tarte se tapetează cu câte o felie de şuncă sau salam şi se aşază deasupra aluatul de brioşe preparat.

Se coc brioşele la cuptorul pregătit, timp de 20-25 de minute. Se pot servi calde sau reci.

Tarte cu sunca si patrunjel

Tarte_cu_sunca_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tarta cu spanac şi şunca

Tarta cu spanac si sunca

Tarta cu spanac si sunca din: faina, unt, smantana, sunca, ulei, usturoi, ceapa, oua, cascaval, sare, piper. Ingrediente: Aluatul de tartă 300 g făină 200 g unt 1 gălbenuş 2 linguri smântână sare Umplutură: 200 g şunculiţă ţărănească 1 lingură ulei 1 legătură ceapă verde 2 căţei de usturoi 250 g spanac proaspăt 6 ouă […]

Tartă cu şuncă şi caşcaval

Tarta cu sunca si ceapa verde

Tarta cu sunca si ceapa verde din: faina, unt, oua, sare, sunca, ceapa, smantana, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt un gălbenuş • 4 linguri apă rece 1/2 linguriţă sare Pentru umplutură: 2 legături ceapă verde un ou 200 ml smântână 250 g şuncă sare piper Pentru garnitură: 4 ouă […]

 

Tarta cu sunca, branza si rucola

Tarta cu sunca, branza si rucola din: foitaj, brânză de vaci, roşii deshidratate, şuncă de Praga, rucola. Ingrediente: 350 g foitaj 300 g brânză de vaci 75 g roşii deshidratate, păstrează uleiul deoparte 8 felii de şuncă de Praga 1 mână de rucola       Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C şi întinde foitajul pe suprafaţa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.