Tartar de ton

Printeaza

Tartar de ton din: ton, ceapa, lamaie, sos de soia, ulei, lamaie, piper.

Ingrediente:Tartar de ton

  • ton roşu
  • ceapă roşie
  • lămâie
  • sos de soia
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie tonul cubuleţe şi pune-l într-un bol de sticlă.

Presară deasupra două linguriţe cu solzişori de ceapă, trei linguriţe cu zeamă de lămâie, două de coajă de lămâie, o lingură cu sos de soia, o linguriţă cu ulei de măsline şi o linguriţă cu piper. Amestecă totul bine şi lasă-l să infuzeze.

Pune amestecul la frigider preţ de două ore, apoi serveşte cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.