Tartar de ananas cu ghimbir

Printeaza

Tartar de ananas cu ghimbir din: pulpa de ananas, ghimbir, menta.

Ingrediente:Tartar de ananas cu ghimbir

  • 600 g pulpă de ananas (pasată fără coajă)
  • 1 linguriţă ghimbir proaspăt ras
  • mentă proaspătă

Mod de preparare:

Tăiaţi ananasul cubuleţe, având grijă să îndepărtaţi orice urmă maronie de coajă, precum şi mijlocul tare. Amestecaţi într-un castron cu ghimbirul ras.

Aşezaţi un cerc de patiserie într-o farfurie pentru desert, tasaţi puţin tartarul în cerc şi îndepărtaţi încetişor cercul. Procedaţi la fel la cele patru tartaruri si decoraţi cu o frunză de mentă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.