Tarta parfumata cu masline verzi

Printeaza

Tarta parfumata cu masline verzi din: masline, oua, smantana, suc de rosii, unt, sare, piper.

Ingrediente:Tarta parfumata cu masline verzi

  • 75 g masline verzi fara samburi
  • 6 oua foarte proaspete
  • 150 ml smantana groasa
  • 100 g suc de rosii mai concentrat
  • 20 g unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200C si se introduce un vas cu apa fierbinte (pentru bain-marie). Apoi se unge bine cu unt forma de tarta. Se taie maslinele rondele.

Se bat ouale (ca pentru omleta)fara sare si se incorporeaza maslinele, smantana, sucul de rosii si piperul proaspat macinat.

Se varsa in forma, se baga la cuptor si se lasa sa se intareasca 15-20 de minute pe baie de apa.

Tarta trebuie sa fie pufoasa , pentru ca maslinele devin crocante. Se serveste fierbinte sau calduta, ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.