Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval
PrinteazaTarta gustoasa cu ciuperci si cascaval din: aluat, ciuperci, oua, smantana, lapte, cascaval, sare, piper.
- un aluat de tartă gata preparat
- 500 g ciuperci
- 3 ouă
- 200 ml smântână
- 50 ml lapte
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aluatul se întinde în forma de copt tapetată cu hârtie şi unsă foarte puţin.
Ciupercile se taie mărunt. Se bat ouăle apoi se amestecă bine cu smântână, sare si piper şi jumătate din cantitatea de caşcaval ras.
Dacă amestecul este prea gros, se pot adăuga 50 ml lapte. Se amestecă cu ciupercile şi se toarnă în tavă, peste aluat.
Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Tarta gustoasa cu ciuperci si cascaval
Pofta buna!