Tarta gustoasa cu ciuperci

Printeaza

Tarta gustoasa cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, praz, telemea de oaie, oua, smantana, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tarta_gustoasa_cu_ciuperci

  • 3 cartofi
  • 200 g ciuperci
  • 1 fir de praz
  • 150 g branza telemea de oaie
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală bine cartofii, se fierb în coajă, se strecoa¬ră, se îndepărtează coaja şi se taie cubuleţe.

Se căleşte puţin prazul tăiat mărunt în uleiul bine încins, se adaugă cipercile tăiate felii, iar la sfârşit, cartofii. Se condimentează, după gust, şi se lasă să se răcorească.

Se unge o formă de tartă cu ulei, se toarnă amestecul cu ciuperci şi peste acesta se pun ouăle bătute cu brânza rasă şi smântână, având grija să ajunga pana la fundul tăvii, pentru a cuprinde în întregime compoziţia de ciuperci şi cartofi.

Se introduce la cuptor pentru circa 35-40 de minute şi se serveşte caldă, garnisită cu roşii.

Tarta gustoasa cu ciuperci

Tarta_gustoasa_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.