Tartă cu fasole verde

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu:fasole verde, morcov, carne de pasare, iaurt, smantana, lapte, oua, faina, concentrat de legume.

Ingrediente:Tarta cu fasole verde

  • 400 g fasole verde
  • 2-3 morcovi
  • 1/2 piept de pasăre (se poate şi fără)
  • 2 linguri de iaurt
  • 150 g smântână
  • 1 pahar cu lapte
  • 4 ouă
  • 2 linguri de făină
  • 1 cub concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Pui morcovii la fiert şi carnea în apa în care ai pus şi concentratul de legume. Apoi tai morcovii şi carnea cubuleţe. In zeama de la carne şi legume pui şi fasolea să dea într-un clocot.

Baţi ouăle cu făina, laptele, smântână şi adaugi şi restul. Pui compoziţia într-o tavă unsă cu puţin ulei sau unt şi o dai la cuptor pentru 20 de minute. Tai tarta de fasole doar când e rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.