Tarta cu dovleac si nuca

Printeaza

Tarta cu dovleac si nuca din: aluat, dovleac turcesc, zahar vanilinat, stafide, gris, budincaa, scortisoara, nuca.

Ingrediente:Tarta cu dovleac si nuca

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 1 dovleac turcesc
  • 100 g stafide
  • zahar vanilinat
  • 2 linguri lapte condensat
  • 2 linguri gris
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 praf de scorfisoara
  • 200 g nuca tocata

 

Mod de preparare

Cureti dovleacul si il razi. Il calesti pana se inmoaie, apoi adaugi budinca, amesteci si lasi compozitia deoparte.In dovleacul fierbinte, adaugi stafidele, laptele, grisul, scortisoara si nuca tocata.

Tapetezi cu aluat o tava pentru tarta. Intinzi pasta rece de dovleac si decorezi cu bucati din aluatul ramas. Coci in cuptorul preincalzit la 180°C, 40 de minute, pana prinde o crusta aurie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.