Tarta din mamaliga cu rosii si telemea

Printeaza

Tarta din mamaliga cu rosii si telemea din: apa, sare, malai, unt, ceapa, rosii, telemea.

Tarta_din_mamaliga_cu_rosii_si_telemea

Ingrediente pentru mămăligă:

  •  500 ml apă
  •  o linguriţă sare
  •  150-200 g mălai

Ingrediente pentru cuptor:

  •  100g unt
  •  o ceapă
  •  12-14 roşii mici
  •  150 g telemea

Mod de preparare:

Pentru mămăligă, se pun apa cu sarea la fiert şi, când cloco­teşte, se pune mălaiul. Se lasă mămăliga să fiarbă aproximativ 15 minute. Trebuie să se obţină o mămăligă nu foarte tare. Intr-o linguriţă de unt se pune la călit ceapa tăiată peştişori şi se lasă până ce se înmoaie.

Intr-o tavă tapetată cu hârtie se pune mămăliga şi deasupra ei restul de unt. Apoi se adaugă ceapa călită, roşiile tăiate în două şi telemeaua. Se lasă la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute.

Tarta din mamaliga cu rosii si telemea

Tarta_din_mamaliga_cu_rosii_si_telemea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.