Tarta de spanac cu smantana

Printeaza

Tarta de spanac cu smantana din: aluat, spanac, oua, telemea, smantana.

Ingrediente:Tarta de spanac cu smantana

  • un pachet aluat foitaj
  • 500 g spanac
  • 3 ouă
  • 100 g telemea
  • 250 ml smântână de gătit

 

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se desface din pachet şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Spanacul se taie marunt şi se amestecă cu brânza fărâmiţată, apoi se pune peste aluat. Ouăle se bat bine, se amestecă cu smântână şi apoi se toarnă peste spanac.

Se dă tarta la cuptor şi se coace 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.