Tartă de paste cu kaizer

Printeaza

Tartă de paste cu kaizer

Tartă de paste cu kaizer

Ingrediente:

  • 600 g paste late
  • 300 g kaizer
  • 200 g boabe de porumb din conservă
  • doi ardei graşi
  • o ceapa
  • 50 g smântână
  • 75 g unt
  • două ouă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pătrunjel
  • pesmet
  • sos de roşii
  • sos pesto
  • ulei

Preparare:

Pastele se fierb în apă clocotită în care s-a adăugat o linguriţă de sare. Se trec sub un jet de apă rece, apoi se pun într-o strecurătoare.

Se încing două linguri de ulei într-o tigaie, se adaugă kaizerul, ardeii şi ceapa tocată în cubuleţe. Se călesc timp de cinci minute, apoi se scot cu o paletă şi se pun într-un vas mai mare.

Se lasă să se răcească, se adaugă jumătate din cantitatea de unt tocată în cubuleţe, smântână, sarea şi piperul după gust. Se presară boabele de porumb scurse de apă, cimbrul şi pătrunjelul tocat.

Ouăle se bat separat, apoi se pun peste ingredientele din vas, împreună cu pastele scurse. Se amestecă totul şi se toarnă într-o formă unsă cu restul de unt şi tapetată cu pesmet.

Se nivelează compoziţia, se introduce tava în cuptor şi se coace timp de 20-25 de minute, la foc mediu. Se servesc alături de sos de roşii cald sau sos pesto.

Tartă de paste cu kaizer

Tarta de paste cu kaizer.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut tarta de paste. O sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.