Tarta cu spanac, oua si cascaval

Printeaza

Tarta cu spanac, oua si cascaval din: aluat, spanac, rosie, oua, cascaval.

Ingrediente:Tarta_cu_spanac_oua_si_cascaval

  • un pachet aluat foitaj
  • un kg spanac proaspat
  • o rosie mare
  • 2 oua
  • 50 g cascaval

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde cu sucitorul şi se aşază într-o formă de copt. Se taie marginile, care se adună într-o bilă din care se întind mai multe suluri. Spanacul curăţat se opăreşte în apă timp de 5 minute, se scurge şi se toacă.

Se pune spanacul pe toată suprafaţa tartei şi, din sulurile de aluat, se aşază un grilaj care va delimita viitoarele porţii.

Se bat ouăle, se amestecă cu caşcavalul şi se toarnă pe toată suprafaţa tartei. Se pune câte o felie de roşie şi se dă la cuptor pentru 35 de minute.

Tarta cu spanac, oua si cascaval

Tarta_cu_spanac_oua_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.