Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu

Printeaza

Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu din: faina, ulei, apa calduta, sare, ceapa verde, marar, patrunjel, ulei, sare, tofu, gris.

Ingrediente:Tarta_cu_spanac_ceapa_verde_si_tofu

pentru aluat:

  • 350 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml apa calduta
  • 1 praf de sare

pentru umplutura:

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 300 g tofu
  • 3 linguri gris

 

Mod de preparare:

Din făină, ulei, apă călduţă şi sare frămânţi un aluat, pe care-l întinzi apoi într-o foaie subţire. Fierbi în câteva clocote spanacul. Il laşi la scurs într-o strecurătoare. Toci ceapa, spanacul, pătrunjelul şi mărarul.

Le amesteci cu grişul, caş­cavalul vegetal dat prin râzătoare, uleiul, sarea şi piperul. Ungi o formă cu ulei, o tapetezi, aşezi foaia de aluat şi pui peste ea umplutura. Dai tava la cuptor, la foc potrivit, nu maiirnult de 30 de minute.

Tarta cu spanac, ceapa verde si tofu

Tarta_cu_spanac_ceapa_verde_si_tofu

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.