Tartă cu roşii şi cimbru

Printeaza

Tartă cu roşii şi cimbru

Ingrediente:Tartă cu roşii şi cimbru

  • 5 ouă
  • 200 g făină
  • 100 ml ulei
  • 50 g măsline negre sau verzi feliate
  • 300 g caş¬caval
  • 200 g brânză dulce
  • doi ardei graşi
  • 200 g boabe de porumb din conservă
  • 250 g roşii cherry
  • sare, piper
  • un pliculeţ cu praf de copt
  • cimbru

Preparare:

Ardeii graşi se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în felii subţiri. Roşiile cherry se spală, se taie înjumătăţi şi se pun lângă ardei.

Intr-un vas mai mare se pun ouăle, o linguriţă de sare şi un sfert de linguriţă de piper.

Se mixează până când ouăle îşi dublează volumul, se adaugă uleiul, brânza de vaci, caşcavalul dat pe răzătoarea cu ochiuri mari şi făina amestecată cu praful de copt.

Se mixează, se adaugă măslinele, porumbul şi feliile de ardei. Se presară cimbrul tocat mărunt, seamestecă şi se toarnă compoziţia într-o tavă rotundă unsă cu ulei şi presărată cu făină.

Se aşază deasupra feliile de roşii, se introduce în cuptor şi se ţine circa 30-45 de minute la foc mediu.

Când este gata se scoate din cuptor, se lasă să se răcească timp de zece minute în tavă, apoi se taie în bucăţi şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.