Tarta cu rosii, bacon si branza

Printeaza

Tarta cu rosii, bacon si branza din: făină, drojdie, unt, brânză de vaci, gorgonzola, ouă, smântână, bacon, rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_rosii_bacon_si_branza

  • 200 g făină
  • 20 g drojdie
  • 80 g unt
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g gorgonzola
  • 2 ouă
  • 100 g smântână
  • 150 g bacon
  • câteva roşioare
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Frământă făina cu drojdia dizolvată în puţină apă călduţă, două linguri cu unt şi un praf de sare. Separat, amestecă baconul tăiat fâşii, brânza, gorgonzola, smântână, restul de unt şi ouăle bă­tute cu un praf de sare şi piper.

Intinde aluatul în foi subţiri, pe care aşază-leîn forme rotunde, unse cu unt. Toarnă compoziţia preparată mai sus şi din loc în loc aşază frunze de pătrunjel şi roşioare întregi.

Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute.

Tarta cu rosii, bacon si branza

Tarta_cu_rosii_bacon_si_branza

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tarta cu rosii si bacon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.