Tarta cu pere, migdale si coacaze

Printeaza

Tarta cu pere, migdale si coacaze din: brânză de vaci, ulei, zahăr, sare, oua, faina, praf de copt, pere, coacaze, smantana, pudră de zahăr vanilinat, fulgi de migdale.

Tarta_cu_pere_migdale_si_coacaze

Ingrediente pentru blat:

  •  250 g brânză de vaci
  •  8 linguri ulei
  •  100 g zahăr
  •  1 praf sare
  •  2 ouă
  •  400 g făină
  •  3 linguriţe praf de copt
  •  1 kg pere
  • 250 g coacăze

Ingrediente pentru glazură:

  •  200 ml smântână
  •  3 ouă
  •  100 g zahăr
  •  3 linguriţe pudră de zahăr vanilinat CIO
  •  50 g fulgi de migdale

Mod de preparare:

Se amestecă intr-un cas­tron brânza de vaci cu ulei, zahar tos, sare si oua; se adauga faian amestecata cu praful de copt.

Se curata perele si se taie felii. Se curata coacazele de pe crengute. Se amesteca zaharul pudra vaniliant cu smantana, oua, si zahar.

Aluatul se aşază pe o tavă unsă şi se repartizează uniform. Se acoperă cu felii de pere şi coacăze. Se toar­nă deasupra compoziţia de smântână.

Se încinge cuptorul la 200 °C şi se coace prăji­tura pe raftul de jos al cuptorului, timp de cca 35 min.

Se presară fulgii de migdale.

Tarta cu pere, migdale si coacaze

Tarta_cu_pere_migdale_si_coacaze

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tarta cu ricotta si pere

Tarta cu ricotta si pere din: faina, unt, oua, zahar, praf de copt, pere, ricotta. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 120 g unt un ou o lingură zahăr un praf sare 3 linguri apă rece 1/2 plic praf de copt Pentru umplutură: 4 pere 125 g ricotţa 2 ouă 60 g zahăr pudră un plic […]

 

Tartă delicioasa cu struguri

Tarta cu struguri si crema de pere

Tarta cu struguri si crema de pere din: faina, ou, unt, lamaie, portocala, zahar, sare, pere, struguri, amidon, branza de vaci, sofran. Ingrediente: 200 g făină 1 ou 150 g unt 1 lămâie 1 portocală 150 g zahăr 1/2 linguriţă sare 2 pere 500 g struguri 50 g amidon alimentar 200 g brânză de vaci […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.