Tartă cu kaizer şi caşcaval

Printeaza

Tartă cu kaizer şi caşcaval

Ingrediente:Tartă cu kaizer şi caşcaval

  • un pachet aluat de foitaj
  • o ceapă albă
  • doi cartofi
  • 3 ouă
  • 150 ml smîntînă
  • 200 g kaizer
  • 200 g caşcaval
  • un ardei iute mic
  • 100 g măsline feliate
  • sare, piper
  • 100 g unt
  • pătrunjel
  • sos de roşii picant
  • legume de sezon

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală, se fierb cu puţină sare şi se sfărîmă cu furculiţa. Ceapa se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se căleşte în 50 g unt. Se adaugă kaizerul tăiat cubuleţe, se prăjesc cinci minute şi se opreşte focul.

Intr-un vas mai mare se pun cartofii răciţi, ceapa şi kaizerul, ardeiul iute tocat mărunt, ouăle, sarea şi piperul. In funcţie de tava folosită, se aşază în tava tapetată cu folie de aluminiu unsă cu unt şi se înţeapă din loc în loc cu o furculiţă.

Se toarnă compoziţia, se nivelează, se presară caşcaval ras şi se introduce în cuptor. Se coace 30 de minute la foc potrivit sau pînă cînd capătă o culoare aurie spre maro.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.