Tarta cu friptura de vita

Printeaza

Tarta cu friptura de vita din: friptura de vita, aluat foitaj, ceapa, morcovi, zucchini, roccoli, fulgi de chili, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tarta cu friptura de vita

  • 4-5 bucăţi de friptură de vită
  • 1 foaie de aluat foitaj
  • 1 ceapă mică
  • 2 morcovi
  • 1 zucchini
  • 70 g broccoli congelat
  • 1 linguriţă fulgi de chili
  • ulei pentru călit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dă bucăţile de friptură prin maşina de tocat. Taie mărunt ceapa şi pune-o la călit. După ce se înmoaie ceapa, adaugă carnea tocată şi lasă la rumenit la foc mic.

Pune sare, piper şi fulgi de chili. întinde foaia de aluat într-o tavă. Taie marginile şi lasă-le deoparte. Aşază amestecul de carne.

Pune deasupra rondele de morcovi, felii de zucchini şi bucheţele de broccoli. Stropeşte cu puţin ulei. Din fâşiile de aluat rămase, fă un model deasupra tartei.

Dă la cuptor maximum 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.