Tarta cu dovleac si sunca

Printeaza

Tarta cu dovleac si sunca din: aluat fojtaj, pulpă de dovleac, sunca, cascaval, oua, ceapa, smantana, ulei, sare, piper, nucsoara, migdale.

Tarta_cu_dovleac_si_sunca

Ingrediente:

  •  un pachet aluat fojtaj
  •  500 g pulpă de dovleac
  •  100 g şuncă
  •  40 g caşcaval ras
  •  3 ouă» o ceapă
  •  100 ml smântână
  •  o lingură ulei
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară
  •  50 g migdale

Mod de preparare:

Miezul de dovleac se taie cuburi care se pun la fiert în apă clocotită pentru 10 minute. Intre timp, ceapa tăiată se rumeneş­te în ulei, iar dovleacul se scurge şi se mărunţeşte cu furculiţa.

I se adaugă ceapa, şunca tăiată cuburi mici, caşcavalul ras, smântână Si ouăle. Se potriveşte gustul de sare, piper si nucşoară. Aluatul se asază în forma de copt, se înţeapă pe alocuri şi se toarnă ameste­cul cu dovleac. Se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte cu fulgi de migdale pe deasupra.

Tarta cu dovleac si sunca

Tarta_cu_dovleac_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.