Tarta cu ciocolata, alune si capsuni

Printeaza

Tarta cu ciocolata, alune si capsuni din: aluat de patiserie, ciocolată neagră, alune de pădure, ou, smântână pentru cremă, unt, zahăr, făină, căpşuni.

Tarta_cu_ciocolata_alune_si_capsuni

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 70 g ciocolată neagră
  • 30 g alune de pădure
  • 1 ou
  • 1 lingură de smântână pentru cremă
  • 15 g unt
  • 30 g zahăr
  • 1 lingură făină
  • căpşuni cât cuprinde

Mod de preparare:

Preîncălzeşti cuptorul la 210 grade Celsius. Tai căpşunile felii subtiri. întinzi bine aluatul, să fie egal în toate părţile, nici prea subţire, dar nici foarte gros.

Il pui pe o foaie de copt, într-o tavă întinsă. încălzeşti smântână şi iei de pe foc, apoi adaugi ciocolata tăiată mărunt. Amesteci până se topeşte.

Adaugi oul, untul, zahărul şi făina şi alunele pisate, făcute pudră. Pui mixtura de ciocolată pe aluatul de pizza, aşa cum procedezi în cazul unei pizze normale, cu sosul de tomate.

Coci aluatul circa 20 de minute, apoi adaugi feliuţele de căpşuni pe toată suprafaţa aluatului de pizza.

Tarta cu ciocolata, alune si capsuni

Tarta_cu_ciocolata_alune_si_capsuni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.