Tarta cu ceapa rosie si branza

Printeaza

Tarta cu ceapa rosie si branza din: aluat, ulei de masline, ceapa, cimbru, ansoa, zahar brun, praz, urda si parmezan.

Ingrediente:Tarta_cu_ceapa_rosie_si_branza

  • 250 g aluat gata preparat, din care sa rezulte o foaie rotunda
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cepe mari rosii, taiate rondele
  • 3 ramurele de cimbru proaspat
  • 50 g ansoa din conserva, scurse si taiate marunt
  • 1 lingura zahar brun
  • 2 fire de praz, taiate rondele
  • 125 g urda
  • 30 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 ° C. Coace orb, 20 min, foaia de aluat.

Scoate pergamentul si fasolele si mai lasa la copt 5 min.

Incinge uleiul in tigaie, adauga ceapa, cimbrul si ansoa si caleste 10 min. Adauga zaharul si prazul si coace inca 10 min.

Amesteca urda cu sare si piper, pune-o peste aluat si adauga parmezan.

Pune in tava amestecul de ceapa si coace 10 min.

Tarta cu ceapa rosie si branza

Tarta_cu_ceapa_rosie_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.