Tarta cu ceapa, bacon si cascaval

Printeaza

Tarta cu ceapa, bacon si cascaval din: ceapa, ulei, bacon, cimbru, smantana, oua, cascaval, sare, piper, blat de tarta.

Ingrediente:Tarta_cu_ceapa_bacon_si_cascaval

  • 3 cepe
  • 1 lingura ulei
  • 12 felii bacon
  • 4 fire cimbru tocat
  • 350 ml smantana
  • 2 oua
  • 10 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 1 blat de tarta frantuzeasca

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie lamele si se prajeste in ulei incins circa 2 minute la foc iute. Apoi se reduce focul si se asaza un capac peste cratita; se inabuse ceapa circa 15 minute, amestecand din cand in cand.

Se pun deoparte 5 felii de bacon, restul se taie fasii si se amesteca impreuna cu ceapa. Se adauga cimbru si se ia vasul de pe foc. Se inglobeaza smantana, oua si cascaval, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se umple blatul cu ceasta compozitie si se asaza deasupra feliile de bacon; se asaza la mijlocul cuptorului incins in prealabil la 170-190C. Se coace 30-35 minute.

Tarta cu ceapa, bacon si cascaval

Tarta_cu_ceapa_bacon_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.