Tarta cu cascaval si telemea

Printeaza

Tarta cu cascaval si telemea din: unt, faina, oua, sunca, cascaval, telemea, smantana, varza, praz, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_cascaval_si_telemea

  • 150 g unt
  • 250 g făină
  • 1 ou

Pentru umplutură:

  • 150 g şuncă
  • 100 g caşcaval
  • 200 g telemea proaspătă
  • 3 ouă
  • 2-3 linguri smântână
  • 1/2 varză albă
  • 1 tijă praz
  • piper

 

Mod de preparare:

Mixezi untul până devine cremos, adaugi oul şi făina şi frămânţi un aluat nelipicios. Il dai la frigider.

Amesteci telemeaua sfărâmată cu caşcavalul ras şi smântână, adaugi pe rând ouăle, şunca tăiată şi presari puţin piper.

Intinzi o foaie de aluat, o aşezi în formă, inclusiv pe margini şi o înţepi cu dinţii unei furculiţe. O umpli cu varză tăiată, frecată cu sare şi călită 10 minute, împreună cu prazul, tăiat rondele, continui cu compoziţia de brânză şi smântână.

Dai la cuptor până se rumeneşte.

Tarta cu cascaval si telemea

Tarta_cu_cascaval_si_telemea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.