Tartă cu branză de vaci

Printeaza

Tartă cu branză de vaci

Ingrediente: Tarta cu brânza de vaci

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri făină
  • 1/2 plic praf ce copt
  • sare

Ingrediente umplutură:

  • 500 g brânză de vaci
  • 4 linguri zahăr
  • 2 linguri făină
  • 2 ouă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Baţi spumă albuşurile cu un praf de sare şi tot zahărul, apoi încoporezi treptat gălbenuşurile şi făina amestecată cu praful de copt. Separat, pregăteşti umplutura: amesteci brânza de vaci cu zahărul, făina, ouăle şi zahărul vanilat.

Torni aluatul într-o tavă de tartă unsă cu unt şi tapetată cu făină, pui umplutura Şi dai tarta la cuptor pentru 30 de minute. După ce s-a copt şi s-a răcit în tavă, o tai felii şi o pudrezi cu zahăr. Dacă ai poţi adăuga în com­poziţie şi câteva stafide.

Tartă cu brânză de vaci

Tarta cu brânza de vaci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.