Tarta cu branza de vaci si fructe

Printeaza

Tarta cu branza de vaci si fructe din: faina, unt, amidon, sare, branza de vaci, zahar, smantana, esenta, fructe.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_de_vaci_si_fructe

pentru aluat:

  • 150 g faina
  • 70 g unt
  • 50 g amidon
  • un praf sare

pentru umplutura:

  • 500 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  •  2 linguri faina
  • 3 oua
  • 250 ml smantana
  • esente dupa gust

pentru servit:

  • frisca lichida
  • fructe

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amesteca faina si amidonul, se adauga sarea si untul moale.

Se amesteca si se toarna progresiv aproximativ 50 ml apa care sa ajute la legarea aluatului.

Se aduna aluatul intr-o bila, se inveleste in folie si se da la rece pentru o ora.

Apoi, se intinde pe masa de lucru presarata cu faina si se transfera in tava de copt.

Pentru umplutura, se mixeaza branza de vaci cu smantana, apoi se adauga zaharul, faina si ouale, unul cate unul.

Se pune esenta, dupa gust si se toarna in tava, peste aluat.

Se da la cuptor pentru 55 de minute. Apoi, se lasa la racit complet, se garniseste cu frisca batuta si se da la rece pentru o ora.

Se serveste cu fructe proaspete.

Tarta cu branza de vaci si fructe

Tarta_cu_branza_de_vaci_si_fructe

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Reteta zilei: Tarta de oua cu bacon si branza

Tarta de oua cu bacon si branza din: ketchup, worcestershire, aluat de patiserie, oua, bacon, branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: ¼ ceasca ketchup ⅛ ceasca sos Worcestershire 300gr aluat de patiserie 12 ouă 3 felii bacon, tocat 1 cană de brânză rasa 1 lingura smantana sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Pregatiti toate […]

 

Tarta cu praz si branza cheddar

Tarta cu praz si branza cheddar

Tarta cu praz si branza cheddar din: unt, praz, usturoi, arpagic, rozmarin, salvie, oua, smantana, branza cheddar, parmezan, sare de mare, piper alb, aluat de tarta. Ingrediente: 2 linguri unt nesărat 2 fire praz, feliat 2 lingurite, usturoi tocat 3 linguri arpagic tocat 2 lingurite rozmarin proaspăt tocat 1 lingurita salvie proaspata tocata 4 oua […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.