Tarta cu branza de vaci si coaja de lamaie

Printeaza

Tarta cu branza de vaci si coaja de lamaie din: faina, unt, zahar, oua, branza de vaci, iaurt, zahar, faina, oua, coaja de lamaie.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_de_vaci_si_coaja_de_lamaie

pentru aluat:

  • 150 g faina
  • 60 g unt
  • 30 g zahar
  • 1 ou

pentru umplutura:

  • 500 g branza de vaci
  • 200 g iaurt
  • 150 g zahar
  • 75 g faina
  • 2 oua
  • coaja razuita de lamaie

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele şi frămânţi un aluat sfărâmicios. Formezi din aluat o bilă, o îmbraci în folie de plastic şi o laşi în frigider jumătate de oră.

Pentru umplutură, mixezi brânza de vaci cu zahărul, apoi adaugi iaurtul şi ouăle. Incorporezi până se omogenizează. Adaugi făina cernută şi coaja de lămâie răzuită. Amesteci bine.

Tapetezi o tavă şi întinzi aluatul, inclusiv pe pereţii ei. Inţepi cu o furculiţă din loc în loc. Incingi cuptorul şi laşi aluatul la copt 10 minute.

Il scoţi şi torni umplutura. Bagi la cuptorîncă o jumătate de oră, până se rumeneşte uşor pe deasupra. Laşi să se răcească şi apoi porţionezi.

Tarta cu branza de vaci si coaja de lamaie

Tarta_cu_branza_de_vaci_si_coaja_de_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.