Tarta crocanta cu rosii si busuioc

Printeaza

Tarta crocanta cu rosii si busuioc din: aluat de foi, roşii, ulei de măsline, mozzarella, sare, piper, oţet aromat, oregano, busuioc.

Tarta_crocanta_cu_rosii_si_busuioc

Ingrediente:

  •  300 g aluat de foi
  •  700 g roşii
  •  3 linguri ulei de măsline
  •  300 g mozzarella
  •  sare, piper
  •  1 lingură oţet aromat
  •  1/2 linguriţă oregano
  •  2 linguri busuioc tocat

Mod de preparare:

Se aşază foile de aluat una lângă alta şi se lasa sa se congeleze. Apoi se suprapun şi se întind pentru a tapeta o formă de tartă (o 26 cm), unsă în prealabil cu ulei de măsline.

Cuptorul se încinge la 225° C. Se taie felii roşiile şi brânza şi se aşază pe aluat, ca ţiglele pe acoperiş. Se să­rează şi se piperează roşiile; se stropesc cu oţet aromat.

Se toarnă deasupra ulei de măsline şi se presară orega­no şi busuioc. Tarta se coace la cuptor timp de 15-20 min. Se serveşte imediat, ornată cu verdeaţă.

Tarta crocanta cu rosii si busuioc

Tarta_crocanta_cu_rosii_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.