Tarta-aperitiv cu telemea, rosii si ou

Printeaza

Tarta-aperitiv cu telemea, rosii si ou din: ouă, rosii, telemea, sare, piper alb macinat.

Tarta-aperitiv cu telemea, rosii si ou

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 2 roşii mari
  • 200 g telemea
  • sare
  • piper alb măcinat

 

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle bine şi condimentezi după gust, cu sare şi piper. Adaugi telemeaua dată pe răzătoarea cu ochiuri mari, încorporând apoi roşiile tăiate în ju­mătate şi date pe răzătorea cu ochiuri mici.

Totul se amestecă uşor, iar compoziţia o torni îptr-o tavă unsă cu unt.

Dai tava la cupor, la foc potrivit, lăsând până se desprinde uşor de marginile tăvii. Porţionezi tarta, după ce s-a mai răcit puţin.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    O sa incerc si eu tarta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.