Tarhana cu sos de peste

Printeaza

O reteta de tarhana cu sos de peste din: faina, macrou, ceapa, pasta de tomate, untdelemn, sare, piper, boia si usturoi pisat.

Ingrediente:Tarhana cu sos de peste

  • tărhană din 500 g făină
  • două bucati macrou
  • două cepe
  • o lin­gură de pastă de tomate
  • o cană de untdelemn
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi pisat

 

Mod de preparare:

Macrourile se pun la fiert în apă cu sare, până cade toată carnea de pe oase. Se alege carnea şi se trage la tigaie cu ceapa călită şi pasta de tomate.

Se asezonează cu mirodenii şi se adaogă tărhana astfel încât să absoarbă sosul. Se serveşte cu pătrunjel verde tocat şi măsline.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.