Tapas cu jambon

Printeaza

Tapas cu jambon din: rosii, ulei, sare, piper, jambon, patrunjel, bagheta.

Ingrediente:Tapas cu jambon

  • 6 roşii
  • ulei de măsline
  • piper de Cayenne
  • sare
  • 200 g jambon
  • pătrunjel
  • o baghetă

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se crestează în cruce şi se pun pe grătarul bine încins în prealabil.

Când sunt coapte, roşiile se curăţă de coajă şi se mixează cu sare şi piper. Se adaugă pătrunjelul spălat şi tocat şi se omogenizează foarte bine.

Bagheta de pâine se taie în două pe lung, apoi în bucăţi potrivite. Acestea se ung pe partea tăiată cu puţin ulei de măsline şi se pun şi ele să se rumenească puţin pe grătar.

Când pâinea este gata, cu ajutorul unei linguri, se distribuie sosul de roşii pe fiecare bucată. Jambonul se taie în bucăţi potrivite şi se adaugă şi el deasupra.

Sendvişurile se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.