Taitei cu smantana

Printeaza

Taitei cu smantana din: taitei, smantana, cascaval, sare, boia.

 

Ingrediente:

  • taitei
  • smantana
  • cascaval
  • sare
  • boia

 

 

Mod de preparare:

Fierbi tăieţeii în apă multă sărată. Amesteci într-un castron smântână cu 70 g caşcaval ras, sare şi boia.

Aşezi într-o formă jumătate din can­titatea de margarină, răstorni tăieţeii scurşi şi îi accoeri cu cealaltă jumătate din cantitatea ce margarină, lăsând să se topească la foc moderat, amestecând cu o furculiţă.

Adaugi smântână amestecată deja cu celelalte ingrediente şi restul de caşcaval ras.

Amesteci din nou şi serveşti după câteva minute.

 

 

Taitei cu smantana

Taitei cu smantana

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 


poate iti place si:

Taitei cu varza acra

Taitei cu varza acra

Taitei cu varza acra: varza acra, ceapa, taitei de casa, pasta de tomate, ulei, cimbru, sare, boia. Ingrediente: 1 varză mare acră 4 cepe 500 g tăiţei de casă 2 linguri pastă de tomate 2 linguri ulei puţin cimbru 1 linguriţă de sare 1 lingură boia de ardei dulce   Mod de preparare: Pui pastele […]

 

Creveti cu taitei si sos pesto

Creveti cu taitei si sos pesto

Creveti cu taitei si sos pesto din: taitei, busuioc, coriandru, arahide, ardei iute, limeta, ulei de susan, ulei de masline, creveti. Ingrediente:  300 g taitei 1 legatura busuioc 1 legatura coriandru 75 gr arahide 1 ardei iute rosu, fara seminte, tocat 1 limeta 2 linguri ulei de susan 2 linguri ulei de masline 400 g […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.