Taitei Singapore cu sos delicios

Printeaza

Taitei Singapore cu sos delicios din: curry, amidon, oua, ardei iute, taitei de orez, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, jeleu de coacaze, amestec cinci condimente, apa, usturoi si sos de soia.

Ingrediente:Taitei_Singapore_cu_sos_delicios

  • 1 lingura curry
  • 3 linguri amidon, combinat cu 1 lingura apa rece
  • 3 oua, batute
  • 1 ardei iute, tocat marunt
  • 300 g taitei de orez, zdrobiti
  • o legatura ceapa verde, parte verde, tocata marunt
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

pentru sosul fructat cu cinci condimente:

  • 4 linguri jelei de coacaze
  • 1/2 lingurita amestec cinci condimente
  • 1 lingura apa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura sos de soia

 

Mod de preparare:

Combină curry cu amidonul şi ouăle. Adaugă ardeiul iute, tăieţeii şi ceapa şi amestecă bine. Incinge un vas neaderent şi unge cu o picătură de ulei.

Prăjeşte câte un polonic din compoziţie 1-2 min pe fiecare parte. Continuă cu restul de compoziţie.

Incălzeşte toate ingredientele pentru sosul de înmuiat 5 min şi serveşte într-un bol mic.

Taitei Singapore cu sos delicios

Taitei_Singapore_cu_sos_delicios

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.